Läpipeluuohje

Prologi

Keskiläntinen Raccoon Cityn kaupunki jonka T-Virus tuhosi; tapahtuma jonka kansainvälinen yhtiö Umbrella sai aikaan... Claire Redfield, joka matkusti Raccoon Cityyn löytääkseen kadonneen veljensä Chrisin, onnistui pakenemaan kaupungista yhdessä alokaspoliisi Leon S. Kennedyn kanssa. Mutta heidän koettelemuksensa oli vasta pelkkää alkusoittoa. Nyt, 3 kuukautta myöhemmin...

Vankila

Katsottuasi upean alkuvideon löydät itsesi vankisellistä yhdessä miehen kanssa joka otti sinut kiinni. Ota käyttöön (equip) lighter, niin mies kertoo sinulle että vankilaa vallataan ja että sinä olet vapaa menemään. Mies menee tajuttomaksi verenhukan vuoksi. Olet nyt Claire. Kun sinulla on lighter käytössä, kävele huoneen nurkkaan joka on miestä vastapäätä. Löydät handgun bulletseja. Kävele pöydän luo ja löydät veitsen. Mene takaisin selliin ja näet green herbin sellin perällä. Ota se ja lähde huoneesta.

Täällä on kirjoituskone ja ink-ribbon. Ota ink-ribbonit, (tallenna jos haluat), ota handgun bullets maasta pöydän vierestä, ja mene sitten ylös portaita. Olet ulkona hautuumaalla sateessa. Kun kävelet eteenpäin jotain tippuu palavasta lentokoneesta. Sitten zombeja alkaa ilmestyä. Vältä joutumasta zombien syömäksi ja suuntaa vastakkaiselle ovelle. Kohtaat Steve Burnsiden. Nyt sinulla on handgun. Mene kuolleen zombin luokse mistä otit handgunin saadaksesi lisää ammuksia. Mene ovesta joka ei ole lukossa.

Mene puisen käytävän päähän ja ota green herb. Mene puisesta ovesta sen lähellä. Tässä huoneessa on kolme zombia. Tapa ne, mene ylös puisia portaita ja ota pöydällä oleva green herb. Mene takaisin alas, mene keskellä huonetta olevan pöydän toiselle puolelle ja ota handgun bullets jotka ovat hyllyllä. Mene huoneen takaosaan ja ota Prison Map joka on seinällä. Mene ovesta joka sen oven oikealla puolella josta tulit. Yhden sängyn päällä on Prisoner's diary. Mene päähän, sitten oikealle, ja näet ammuksia hyllyllä. Kun otat ammukset zombie ryntää oven läpi ja pudottaa kaksi asetta (automaattiset pistoolit). Tapa zombie ja kaksi muuta zombia ja ota aseet. Mene suihkualueelle ja ota ammukset. Lähde pois samaa kautta kuin tulit ja mene sitten rakennuksen ympäri, ja mene siitä ovesta. Täällä sinun täytyy laittaa metalliesineet turvalaatikkoon. Tee niin ja mene sitten toiseen päähän. Mene toisen laatikon ohi ja ota flame roundsit jotka ovat sen oikealla puolella. Mene vähän pidemmälle, siellä on BOW Gas Rounds. Pöydällä on first aid spray ja User's Manual 3-D duplicatoria varten. Kun olet ottanut nämä tavarat, mene ovesta joka on toisen turvalaatikon vasemmalla puolella.

Edessäsi on paperinpala. Se on Fax On The Faculty Access Application. Ota ja lue se. Kävele vähän pidemmälle ja tapaat taas Steven. Kun Steve on rynnännyt huoneesta, käänny ympäri ja tutki pöytä jolla on tietokone. Laatikkko aukeaa ja löydät Hawk Emblemin. Ota Ink Ribbon joka on kirjoituskoneen lähellä. Mene seinällä hehkuvan sinisen vivun luokse ja väännä se päälle. Mene takaisin edelliseen huoneeseen, jossa on 3-D duplicator, ja laita Hawk emblem siihen. Laita metalliesineesi turvalaatikkoon ja mene takaisin käytävän läpi, ota aseita ensimmäisestä turvalaatikosta ja mene takaisin ulos. Ulkona mene teräsoven luo joka oli aiemmin suljettu. Zombeja! Tapa kaksi edessäsi olevaa, ota vaahtosammutin, ja joko juokse zombien ohi tai tapa ne. Mene häkkiin jossa zombiet olivat. Löydät giljotiinin. Ota Padlock Key giljotiinista, ja mene takaisin hautuumaalle. Hautausmaalla käytä vaahtosammutinta salkkuun ja ota se. Mene tavaralistaasi, tutki salkkua kääntämällä se niin että näet sen yläpään (missä kahva on). Siinä on nappi. Paina sitä niin näet että TG-01 oli siinä koko ajan. Mene takaisin 3-D duplicatorin luo. --> Mene hautausmaan yli, mutta kun tulet alueelle missä on koiria, mene heti oikealle ja portista. Se on lukossa mutta sinulla on avain siihen. Mene ovesta joka on portin oikealla puolella. Olet nyt alueella missä giljotiini oli. Mene eteenpäin, ja mene taas laboratorioalueelle, ja laita taas kaikki metalliesineesi turvalaatikkoon, ja mene 3-D duplicatorin luo. Laita TG-01 skannerin oikealle puolelle. Nyt sinulle on kopio Hawk emblemista johon metallinpaljastin ei reagoi! Kun olet ottanut sen, yritä lähteä. Kolme zombia ryntää sisään! Sinulla ei ole aseita joten sinun täytyy väistää zombit. Ota sitten tavarasi ensimmäisestä turvalaatikosta ja mene hautuumaalle (paikkaan missä tapasit Steven ensimmäistä kertaa). Mene isolle portille ja käytä Hawk Emblemin kopiota. Mene portista. Olet Iron Bridgellä. Mene alas vasemmalla puolellasi olevia portaita. Ota sillan päästä kaksi green herbiä. Palaa takaisin sillan toiseen päähän ja tutki jeeppi, siellä on ammuksia. Mene takaisin sinne missä palaa. Työnnä valkoinen laatikko kohti tulta ja sitten kun et pääse eteenpäin, työnnä sitä vasemmalle kohti muita laatikoita. Tehtyäsi tämän kiipeä laatikoiden päälle ja käytä niitä päästäksesi portaiden luokse. Mene ylös portaita ja pakene vankilasta.

Palatsi

Mene eteenpäin, ohita zombit, ja mene ylös portaita jotka ovat polun päässä ja mene portista. Ohita koirat, mene ylös portaita, ota green herb, mene isosta ovesta. Olet palatsissa. Mene alas pieniä portaita, ja mene oikealla olevia isoja portaita. Näiden portaiden yläpäässä mene oikealle ja ylös toisia pieniä portaita. Ylhäällä mene ovesta. Tässä huoneessa on laatikkosi ja kirjoituskone. Ota Secretary's Note pöydältä, green herb käytävän päästä, ja työnnä sitten green herbin lähellä oleva laatikko pois tieltä niin löydät ID Cardin. Ota Ink Ribbonit kirjoituskoneen läheltä ja handgun bullets hyllyltä kirjoituskoneen takaa. Tallenna peli. Mene takaisin alakertaan huoneeseen johon tulit kun ensimmäisen kerran astuit palatsiin. Mene portaiden lähellä olevan tietokoneen luo. Ota handgun bullets pöydältä. Mene tavaralistaasi ja tarkista (check) ID Card. Sen takana on koodi "NTC0 394". Laita koodi tietokoneelle. Mene siniselle ovelle. Käytä lighteria lepakoihin, ota sitten First Aid Spray ja handgun bullets. Kylpyhuoneen perällä on duralumin case. Ota se ja mene takaisin. Mene ovelle jonka tietokone avasi. Zombeja! Tapettuasi zombit ota handgun bullets oven läheltä.

Juokse käytävän päähän, ota red herb, mene takaisin tallennushuoneeseen ja laita duralumin case laatikkoosi. Mene takaisin käytävään mistä sait red herbin, juokse päähän, ja mene ovesta. Ota handgun bullets pöydältä. Paina hehkuvaa sinistä nappia. Näet videon. Mene ovesta joka paljastui. Ota steering wheel. Katso kahta Golden Luggeria (aseet). Jos otat ne, tulee kuumat paikat... Mene takaisin isoon huoneeseen. Yritä lähteä pääovista. Kuulet Steven huutavan apua. Mene takaisin huoneeseen jossa Golden Luggerit on. Steve on päättänyt ottaa ne, ja on ansassa. Pelastaaksesi hänet sinun täytyy selvittää pulma. Mene control panelin luokse ja tutki sitä.

Sinun täytyy matsata laatikot C ja E, koska ne ovat molemmat aseita. Juteltuasi hetken Steven kanssa mene takaisin päähuoneeseen. Kohtaat Alfred Ashfordin. Alfred pälättää ja lähtee. Mene laatikollesi ja jätä joitakin tavaroita, sillä tarvitset tilaa tavaralistaasi. Lähde palatsista pääovien kautta, mene ulos.

Palatsin piha

Mene askelmat alas ja juokse eteenpäin kunnes näet välkkyvän vihreän tavaran maassa. Se on Navy Proof. Ota se ja mene sitten takaisin portille mistä et vielä mennyt. Sen pitäisi olla nyt auki. Mene siitä.

Mene alas portaita. Portaiden alapäässä mene Clairen vasemmalle ja mene portaiden alle, pieneen huoneeseen ja ota Handgun bullets ja Palace map seinältä. Mene takaisin ohi portaiden, ja löydät päästä control panelin. Ota ensin Bow Gun Arrows control panelin läheltä. Käytä steering wheeliä control paneeliin. Sukellusvene tulee näkyville. Mene sukellusveneeseen.

Sukellusvene

Kun olet sukellusveneessä, mene tikapuiden taakse ja ota Side Pack. Sen avulla voit kantaa enemmän tavaroita. Paina kytkintä.

Lentokenttä

Kun olet ulkona, mene alas pieniä portaita ja seuraa maassa olevaa valkoista viivaa ja mene ovesta. Mene oikealle, tapa zombit, ja ota handgun bullets jotka ovat sohvalla. Mene kalasäiliön lähellä olevasta ovesta. Ota käyttöön (equip) lighter jotta lepakot pysyvät ojennuksessa, ja tutki control panel. Paina nappia, ja hissi tulee ylös. Tutki nyt hissin control panel, ja käytä Navy Proofia. Tarvitse vielä kaksi muuta proofia saadaksesi hissin toimimaan. Mene takaisin päätoimistoon ja mene toiseen suuntaan. Ota Ink Ribbonit laatikoiden päältä ja mene työntöovesta. Juokse sillan yli ja toisesta työntöovesta. Mene Clairen oikealle, ja mene hissillä yläkertaan. Pienessä huoneessa on control panel joka liikuttaa isoa koukkua. Tässäpä on taas pulma... Paina FORWARD (nappia kokoajan painaen) niin kauan että koukku ei voi mennä enää pidemmälle, sitten paina left kunnes se ei voi mennä enää pidemmälle. Kun koukku on laatikon yläpuolella se nostaa sen automaattisesti ja siirtää sen pois tieltäsi. Tehtyäsi tämän mene takaisin alas hissille ja sinne mistä laatikko otettiin pois.

Paina kytkintä mikä on lähellä laatikkoa. Iso hissi tulee ylös mukanaan neljä zombia. Tapa zombit. Kun olet tappanut ne mene isoon hissiin ja ota Biohazard Card ja Bow Gun Arrows. Mene sukellusveneellä takaisin pintaan ja mene takaisin palatsin pihalle. Mene ohi palatsin sisäänkäynnin ja mene toisessa päässä olevalle portille. Ohita tai tapa zombit, mene polkua pitkin, ja mene sitten Clairen vasemmalle ja nurkan ympäri. Mene pienestä ovesta.

MILITARY TRAINING FACILITY

Kohtaat ison madon. Välttele sitä, ja mene isoista kaksoisovista jotka ovat madon takana, Clairen oikealla. Kun saavut armeijapaikkaan, mene oikealle ja ylös portaita. Mene lyhyen käytävän päähän ja ovesta. Löydät Bow Gunin pöydältä, ja memon. Näet videon kun yrität lähteä. Hälytys menee päälle. Mene takaisin alakertaan. Kun lähdet huoneesta, toinen hälytys menee päälle, ja Claire pakenee. Kun olet portaiden päässä, mene ensimmäisestä ovesta oikealla. Oven lähellä on zombie joka ei ole kuollut. Tapa se ennenkuin se tarttuu sinuun ja ota sitten green herb zombin takaa. Tapa huoneen kaksi muuta zombia, ota sitten Bow Gun Arrows pöydältä. Mene huoneen päätä kohti. Siellä on lukittu lokero jota et voi avata vielä. Mene takaisin sinne mistä otit nuolet, ja näet hehkuvan sinisen valon control panelissa. Paina sitä, ja saat kartan Military Training Facilitystä. Ota kartta ja lähde.

Ota Red Herb tuolilta ja Bow Gun Arrows puhelinten luota. Mene hallin perällä olevasta puisesta ovesta. Tapa kaikki viisi zombia, ota kahdesta avoimesta lokerosta Bow Gun Arrows. Juokse huoneen perälle ja etsi ruumiista lisää Bow Gun Arrowseja. Mene ruumiin vieressä olevasta ovesta. Tapa saunassa oleva zombie ja mene sitten alas portaita. Portaiden alapäässä mene vesialtaan luo, mene altaaseen, mene Clairen vasemmalle, ja käännä kytkintä sulkeaksesi vedentulon. Ota Key with Tag joka on altaan pohjalla. Mene huoneeseen jossa oli suljettu lokero.

Käytä löytämääsi avainta avataksesi lokeron ja löydät Bow Gun Powderia. Mene takaisin päähalliin. Mene hallin päähän, ja käytä Biohazard Cardia oveen. Mene käytävää pitkin ja ovesta ulos. Ulkona tapaat taas Alfredin. Hän yrittää ampua sinut. Väistä hänen laukauksensa, ja mene ylös portaita. Alfred juoksee pois kun menet ylös portaita. Mene ovesta josta Alfred meni. Ota kaksi laatikkoa ammuksia laatikoiden päältä jotka ovat hallin päässä, ja mene sitten tallennushuoneeseen oikealla. (teräsovi)

Tallennushuoneessa ota green herbs pöydän takaa ja sohvan läheltä, ja ota Ink Ribbons pöydältä, ja Hemostatic Pills sohvalta. Ota mukaasi hyviä aseita ja varmista että sinulla on pari vapaata paikkaa tavaraluettelossasi. Tallenna pelisi. Lähdettyäsi tallennushuoneesta mene ovesta oikealla. Mutta kun yrität lähteä Alfred lukitsee sinut sisälle! Mene ovesta josta yritit mennä. Mene Clairen vasemmalle, ja löydät Sub-Machine aseet. Yritä mennä alakertaan. Ovi menee lukkoon ja portti avautuu. Bandersnatch tulee, ja joudut taistelemaan sen kanssa. Käytä MP-100 siihen. Tapettuasi sen mene alakertaan ja lukitusta ovesta.

Pitkän videon jälkeen vaihdat Sub-Machine aseet Steven Gold Lugerseihin.Steve haluaa löytää ammuksia... Olet nyt Steve hetken aikaa.

Tapa kaikki zombit uusilla Sub-Machine aseillasi. Mene sitten oikealla olevasta ovesta, siitä joka on ison portin vieressä. Tapa taas kaikki zombit. Voit räjäyttää tynnyrin. Mene ylös pieniä portaita, ja ylhäällä olevasta ovesta. Juokse pitkin käytävää.. Kun olet taas Claire, seuraa Steveä ovesta, ja tapaa hänet puisessa käytävässä. Sinä ja Steve tiputte. Videon jälkeen ota handgun bullets jotka ovat laatikoiden päällä. Mene puisesta ovesta joka on jeepin vieressä. Kohtaat zombeja. Tapa ne, ota handgun bullets, ja mene sitten seuraavasta ovesta. Ota Eagle Plate seinältä ja mene sitten takaisin autotalliin Steven ja jeepin luo. Mene ulos isoista kaksoisovista.

Ulkona tapa koirat ja ota Bow Gun Arrows. Mene lähellä olevasta ovesta jonka voit avata. Väistä isoa matoa, ja mene isoista pariovista ja takaisin Military Training Facilityyn. Varmista että sinulla on mukanasi Biohazard Card, koska tarvitset sitä. Mene päähuoneen päähän, ja mene oikealle ja käytä Biohazard Cardia porttiin. Mene käytävää pitkin ja päässä olevasta ovesta. Väistele koiria ja mene ylös pieniä portaita. Käytä Hawk Emblemiä siniseen kiveen. Saat Emblem Cardin. Mene takaisin sinne missä Steve ampui zombi-isänsä. Mene ovesta jeepin vieressä, ja mene hissillä kerrokseen 2F.

Mene ulos hissistä, käytä Emblem Card porttiin. Mene oikealla olevat portaat ylös ja tutki välkkyvä valkoinen screeni. Se kertoo Albinoidseista. Ota grenade round tuolin vierestä ja mene sitten takaisin alas portaita. Mene control panelin luo ja ota green herbit. Tutki välkkyvää tietokonetta. Pystyt nyt käyttämään turvakameraa. Käytä X:ää zoomataksesi. Etsi punainen kuva huoneen oikealla puolella ja lue siinä olevat numerot: "1126". Pistä numerot muistiin. Ota Army Proof pöydältä. Tapa kaikki elossa olevat zombit. Mene ovesta joka on portaita vastapäätä. Olet nyt ulkona. Mene takaisin Military Training Facilityn päähuoneeseen.

Mene suljetusta portista ja käytä Biohazard Cardia. Mene ylös portaita ja labraan. Käytä numeroa jonka luit punaisesta kuvasta. Mene huoneeseen. Mene Clairen oikealle ja ota Acid Rounds. Juokse kuvan luokse ja ota se. Heti kun otat kuvan, Albinoid tulee... Sinulla on nyt 44 sekuntia aikaa paeta. Juokse ovesta ja alas portaita. Mene nyt takaisin autotalliin missä Steve ampui isänsä. Mene ovesta jeepin lähellä ja mene huoneeseen missä on kirjoituskone ja maalaus. Mene siihen kohtaan mistä otit Eagle Platen ja käytä Skeleton Paintingia siihen. Salainen huone paljastuu. Tiskillä on Gold Key. Ota se. Mene takaisin ja mene hissillä kerrokseen B1F. Mene sillan yli ja toisella puolella olevasta ovesta. Mene vihreän kaasun ohi, ylös portaita, ja ulos ovesta. Käytä Emblem Cardia avataksesi portin ja ota Grenade Launcher. Mene takaisin hissiin ja kerrokseen 1F, ja mene takaisin ison madon luo. Mene teräsovesta joka on pihan toisessa päässä. Mene nurkan ympäri oikealle, ja suuntaa takaisin palatsiin. Matkalla sinne kohtaat kaksi Bandersnatchesia. Väistele niitä ja mene sitten portaita ylös. Olet palatsin pihalla. Varo koiria ja mene palatsiin pääsisäänkäynnistä.

Palatsi

Palatsin sisällä mene puuovesta. Mene käytävää pitkin ja oikealle. Käytä Gold Keytä parioviin. Olet huoneessa jossa on 7 maalausta. Paina nappeja maalausten alla tässä järhestyksessä:

1. maalaus naisesta

2. mies kahden lapsen kanssa

3. mies yksinään

4. mies lautasen kanssa

5. mies kirjan kanssa

6. mies kynttilän kanssa

7. iso maalaus

Kun olet selvittänyt pulman, seinä jolla iso maalaus on kääntyy ja paljastaa uuden maalauksen ja vaasin. Ota vaasi. Mene tavaralistaasi jä käännä vaasia kunnes näet sen sisälle. Siellä on Queen Ant Object. Mene takaisin yläkertaan tallennushuoneeseen.

Tallennushuoneessa ota Gold Lugersit. Tallenna peli jne. Mene sitten kultaiselle ovelle joka on käytävän päässä. Laita Golden Lugersit oveen ja mene sisälle. Ota handgun bullets ja tutki sitten memo joka on tietokoneen vieressä.

Sinun täytyy muistaa tämä koodi:

1) Left, Right

2) Left

3) Right

4) Right, Right, Right

Tätä koodia käytetään music boxiin. Mene sen luo, ja näet kaksi nappia: Left and Right. Laita ensin: Left, Right. Laita sitten: Left. Ja laita vielä: Right. Ja viimeiseksi: Right, Right, Right. Tietokoneen koodi on siis "1971". Mene tietokoneelle ja laita numero salasanaksi.

Kun laitat salasanan oikein, music box liikkuu ja paljastaa oven. Kun yrität mennä, Bandersnatch hyppää ikkunan läpi. Tapa se ja mene sitten piilotettuun käytävään. Ota blue herb ja mene sitten ovesta käytävän päässä. Jatkaa matkaa kunnes tulet portaiden luo. Mene portaat ylös. Tapa kaksi Bandersnatchesia. Kun ne ovat kuolleet, mene ylös portaita, ota red herb ja mene sitten pariovista.

YKSITYISASUNTO

Mene Clairen oikealle, portaiden ohi, ja mene punaisesta ovesta. Tapa Bandersnatch. Ota Bow Gun Arrows, ja handgun bullets oven läheltä, ja mene sitten takaisin isoon huoneeseen ja ylös portaita. Portaiden yläpäässä on pieni pöytä. Ota First Aid Spray, ja ota handgun bullets maasta. Mene päässä olevasta ovesta. Videon jälkeen mene ovesta Clairen vasemmalla. Tutki music box ja käännä se pois päältä. Ota Silver Key sängyltä, kiipeä sitten sängyn päälle ja yritä nousta portaat... Laskeudu vuoteelta ja mene käytävään joka on Alexian makuuhuoneen ulkopuolella. Ota green herb ja handgun bullets. Juokse takaisin palatsille.

Palatsissa lähde tallennushuoneesta, ja mene ohi pääportaiden ja käytä Silver Keytä avataksesi oven toisella puolella. Olet kasinolla. Täällä on green herbejä ja handgun bulletteja. Mene takaisin tallennushuoneeseen ja ota Hemostatic Medicine mukaasi, tarvitset sitä pian. Mene takaisin alakertaan. Mene huoneeseen joka on tietokonepäydän takana. Olet käytävässä. Käytä Silver Keytä avataksesi vastapäätä olevat pariovet. Sisällä on Bandersnatcheja, tapa ne. Juokse huoneen keskelle ja ota Eagle Plate maasta. Pöydällä on Hunk's Report. Tuolilla on handgun bullets.

Vankila

Mene takaisin vankilaan. Mene Iron Bridgelle. Ja kaikki matka takaisin selliin missä se mies meni tajuttomaksi. Hän tarvitsee lääkkeensä. Varmista että sinulla on lighter ja Hemostatic Medicine. Claire antaa Rodrigolle lighterin ja Rodrigo antaa Clairelle lockpickin. Mene takaisin alueelle missä giljotiinihäkki on. Mene labra-alueelle ovesta ohi portin, ja ota tavarat jotka kenties jätit turvalaatikkoon. Jos vaahtosammutin on täällä, ota se, ja laita se laatikkoon heti kun mahdollista. Lähde ja mene giljotiinihäkkiin, ja käytä Eagle Platea oveen. Kaksi zombia ilmaantuu. Tapa ne ja mene ovesta. Jatka eteenpäin ja mene ovesta. Siellä on handgun bullets, ja jos kiipeät laatikoiden yli löydät laatikkosi. Työnnä laatikko pois edestä jotta pääset ovesta. Olet tutussa paikassa. Tallenna peli. Mene ottamaan kaikki toisesta turvalaatikosta, ja tuo tavarat laatikkoosi. Mene takaisin portista josta tulit.

Mene polkua pitkin, käänny oikealle, ota green herb, ja mene puisesta ovesta. Löydät handgun bulletseja ja First Aid Sprayn. Mene perälle, käänny oikealle ja mene peräovesta. Olet kidutushuoneessa. Tapa kaikki zombit, ja ota handgun bullets pöydältä. Huoneen perällä on myös toinen duralumin case. Ota se, ja tutki sen lukkoa. Käytä lockpickiä siihen ja saat M93R osat. Yhdistä (combine) nämä osat handgunisi kanssa niin saat paremman aseen. Mene takaisin lääkintähuoneeseen. Siellä on lisää zombeja. Tapa lääkäri-zombie saadaksesi Glass Eyen. Mene huoneen luoteiseen osaan ja käytä eyetä ruumiiseen josta puuttuu silmä. Mene alas paljastuneita portaita. Juokse käytävää pitkin ja varo lepakoita. Ota green herb ja mene päässä olevasta ovesta. Täällä on toinen kidutushuone. Tapa kolme zombia ja ota Arrows ja handgun bullets. Mene toisia portaita pitkin alas. Tässä huoneessa on patsaita. Ota Rusted Sword yhdestä patsaasta. Huoneeseen tulee kaasua. Käännä vipua huoneen keskellä vastapäivään (counterclockwise) ennenkuin huone täyttyy kaasulla. Käytä Rusted Swordia reikään patsaassa josta sait sen. Zombie ilmaantuu. Tap se ja ota Piano Roll. Mene takaisin palatsille.

Palatsi

Palatsissa mene takaisin kasinolle. Käytä Piano Rollia pianoon. Ota paljastunut King Ant Object. Mene takaisin yksityisasunnolle, mutta tallenna ennen sitä pelisi. Ota mukaasi Queen Ant Object.

Yksityisasunto

Mene yläkertaan Alexian huoneeseen, ja tutki Music Box, laita siihen Queen Ant Object ja ota Music Box Plate. Mene käytävän toiselle puolelle ja toiseen makuuhuoneeseen. Ota pöydältä Message Card. Käytä sinistä King Ant Objectia music boxiin, ja kun se avautuu, laita Music Box Plate siihen. Tikapuut tulevat esiin. Kiipeä tikapuut ylös. Olet salaisessa leikkihuoneessa. Täällä on green herb maassa, ja Silver Dragonfly sen lähellä. Tehdäksesi siitä avaimen tutki sitä ja revi siltä siivet. Nyt se on avain. Käytä avainta suureen muurahaismaalaukseen joka on karusellia vastapäätä. Työnnä laatikko kohti lasijutskaa ja kiipeä ylös ja ota Confession Letter hyllyltä. Luettuasi sen saat Air Force Proofin. Tallenna peli (lähellä on kirjoituskone).

Mene takaisin alas tikapuita pitkin. Sitten mene takaisin alas toisia tikapuita. Videon jälkeen olet Alfredin huoneessa. Tutki vaalea peruukki joka on Music Boxin päällä ja näet toisen videon. Tämän jälkeen itsetuho alkaa, ja sinun täytyy mennä lentokentälle. Mene takaisin palatsiin niin nopeasti kuin voit. Kun olet palatsissa, mene laatikollesi ja ota toiset kaksi Proofia, tarvitset niitä. Kun sinulla on mitä tarvitset, lähde tallennushuoneesta. Lähde palatsista pääovien kautta.

Sukellusvene

Tapaat taas Steven. Seuraa häntä sukellusveneeseen ja huoneeseen missä on hissi. Laita Air Force ja Army Proofit hissin jäljellä oleviin koloihin. Sinä ja Steve menette lentokoneeseen. Steve kertoo että ette voi lähteä ennenkuin silta on nostettu. Se on sinun tehtäväsi. Ota kytkin (shutter) ohjaamon läheltä ja lähde koneesta.

Lentokenttä

Juokse takaisin huoneeseen missä kalatankki on. Juokse pöydän ympäri ja mene työntöovesta päässä. Juokse sillan yli ja ovesta. Mene oikealle ja käytä hissiä mennäksesi ylös. Mene ovesta joka on tietokoneen lähellä. Käytä kytkintä control paneeliin joka on suoraan edessäsi . Silta nousee. Mene sillan yli ja ovesta. Mene eteenpäin ja ota Airport Key yhdeltä ruumiilta. Mene sitten takaisin ja tutki kabinetit oven lähellä. Käytä lockpickiä yhteen niistä niin saat First Aid Sprayn. Mene takaisin hissille ja alakertaan. Käytä Airport Keytä oveen joka on hissin vieressä. Ota handgun bullets, grenade rounds, ja kaksi herbiä.

Juokse laatikoiden luokse jotka ovat hissin oven edessä. Työnnä se joka jo on sen alla kokonaan sen alle, työnnä toinen laatikko kohti kauempaa seinää, työnnä sitten tämäkin laatikko hissin oven alle. Paina hissin nappia. Kun menet hissillä sinulla on 5 minuuttia aikaa ennenkuin koko paikka räjähtää. Kun hissi pysähtyy mene Clairen oikealle ja ovesta. Mene polkua (ylös) kohti palatsia. Tyrant ilmestyy. Ammu sitä kunnes se on naamallaan. Juokse sen ohi ja mene ylös portaita. Juokse palatsin ohi, ja mene alas portaita jotka johtavat sukellusveneelle. Juokse sukellusveneelle ja mene sisään.

Sukellusvene/lentokone

Juokse hissille ja mene lentokoneeseen. Videoiden jälkeen tallenna peli, ota aseita ja parannusvälineitä, ja mene huoneeseen joka on koneen perällä.

Tyrant

Sinun päätehtäväsi on pitää Tyrant lähellä koneen avointa takaosaa, ja kun sininen valo muuttuu siniseksi, paina nappia.

Tärkeintä on siis pitää Tyrant loitolla. Bow Gun on hyvä tähän tarkoitukseen. Äla anna Tyrantin saada sinua ansaan nurkkaan lähellä ovea... Äläkä anna hänen tulla lähellesi kun olet oven lähellä, hän heittää sinut koneesta ja game over. Älä paina nappia ellei se ole sininen. Älä mene Tyrantin lähelle kun painat sinistä nappia.

Video seuraa...

Antarktis

Olet nyt etelänavalla. Tämä on Antarctic Transport Terminal Basement. Kun sinä ja Steve heräätte, sinä lähdet koneesta. Juokse lentokoneen romun alle ja lähellä olevien tikapuiden luokse. Mene alas tikapuita. Tikapuiden alapäässä näet pariovet Clairen vasemmalla puolella. Juokse pariovien ohi ja mene ovesta.

Olet pimeässä huoneessa. Juokse huoneen päätä kohti, ohi sänkyjen ja mene lokeroiden väliin. Pienellä pöydällä on Bow Gun Powderia. Lokeroissa on Handgun Bullets ja First Aid Spray. Hyllyjen lähellä on myös handgun bullets. Mene takaisin sänkyjä kohti, ja kun zombit heräävät henkiin, seiso lähellä pöytää mistä sait Bow Gun Powderin ja tapa ne kaikki. Tapettuasi ne ota handgun bullets sängyltä ja juokse sitten hyllyjen välissä kunnes näet toisen pöydän. Sillä on Worker's Diary. Hyllyllä joka on suoraan pöytää vastapäätä on handgun bulletseja. Sänkyjen vieressä seinällä on Antarctic Transport Terminal map. Lähde huoneesta kun sinulla on ainakin 45 Handgun bulletsia.

Mene alas portaita, ja mene ovesta joka on portaiden alapäässä. Tässä huoneessa kuulet ääntä Ota Bow Gun Arrows pöydältä, Ink Ribbonit kirjoituskoneen läheltä ja Green Herb hyllyn läheltä huoneen perältä. Tutki pöytä joka on laatikkosi vieressä niin löydät Alexandar's Memon. Mene huoneen päässä olevan kirjahyllyn luo ja työnnä sitä kunnes se ei mene enää pidemmälle. Mene nyt oikealle ja ja salakäytävää pitkin. Varo... Ota Butler's Memo lokerosta ja paina kytkintä. Mitään ei tapahdu. Lähde tallennushuoneesta.

Mene sumuisen nurkan ympäri Clairen oikealle ja kohtaat Mothin. Heti kun se alkaa lentää ammu sitä. Kun olet tappanut sen, mene lähellä olevista pariovista. Mene Clairen oikealle ja tutki metalllikabiini. Käytä siihen lock-pickiä, ja ota Shotgun Shells. Sinun täytyy ottaa nämä ja laittaa ne laatikkoosi mahdollisimman pian. Mene oven ohi missä zombit ovat ja tapa kaikki 3. Mene portaiden ohi, huoneen keskellä olevan jutun ympäri (mene oikealle), ja mene kaksoisovista missä lukee "Weapon". Tapa ensimmäiset kaksi zombia. Juokse vasemmalle, ja ota Minig Room Key. Mene huoneen perää kohti ja tapa seuraava zombie. Mene avoimen portin ohi, ja tutki huoneen yläoikea kulma. Siellä on Assault Rifle. Tutki ruumis huoneen perällä niin saat Detonatorin.

Käänny kohti teräskabiinia. Käytä Detonatoria. Lähde huoneesta ja juokse vastapäätä olevaan huoneeseen "BOW". Tapa hämähäkit. Ota handgun bullets jotka ovat oven vieressä olevan teräslaatikon päällä, Herbit (green ja blue), ja Bow Gun Arrows. Mene isojen hämähäkinverkkojen luona olevien laatikoiden luo niin löydät Bar Code Stickerin. Mene ovelle josta tulit sisään, ja näet hätäpakkauksen missä on Gas Mask, mutta et voi ottaa sitä vielä. Lähde huoneesta.

Mene oikealle, ja ylös pieniä portaita, ja käytä Mining Room Keytä avataksesi ylhäällä olevan oven. Mene ylös isoja portaita Clairen oikealla. Mene sitten ylös vasemmalla olevat portaat ja tutki putkia. Mene portaat takaisin alas ja isot portaat, jatka sitten eteenpäin ja mene keskemmällä huonetta olevasta ovesta.

Kävele eteenpäin käytävää, ota green herbit, ja kaksi handgun bulletsia. Tapa koira. Jatka eteenpäin kunnes näet control panelin jossa on sininen valo. Liikuta kytkintä. Mene sitten kohti huoneen perää, alueelle joka on juuri kääntämäsi kytkimen takana. Tapa tässä nurkassa olevat nukkuvat koirat ja ota Green Herb. Käänny ympäri ja kävele kohti ovea, ja tapa seuraava koira. Noin puolivälissä käytävää, kävellessäsi kohti ovea, käänny vasemmalle pieneen tilaan missä on Power Switch. Paina kytkintä, ja sähköt ovat päällä. Lähde huoneesta.

Lähde jäisestä huoneesta ja mene päähuoneeseen. Mene alas portaita, ja etsi main control panel joka on pieniä portaita vastapäätä. Paina sinistä nappia vasemmalle (Clairen oikealle), kävele sitten oikellae ja laatikon luo jossa lukee "Anti-BOW Gas". Käytä Bar Code Stickeriä siihen. Työnnä isoa kytkintä joka on laatikon vierellä. Laatikko siirtyy BOW huoneeseen. Mene takaisin BOW huoneeseen.

Huomaat jotain vihreää ilmassa. Se on kaasua. Ota Gas Mask joka on oven vieressä ja lähde sitten äkkiä. Lähde päähuoneesta ja mene käytävään jossa on Motheja. Tapa Mothit ennen kuin ne munivat selkääsi. Juokse käytävän päähän ja mene vasemmalle ja mene tallennushuoneeseen. Mene takaisin piilokäytävään joka on huoneen perällä, ja mene lokeroille ja paina nappia. Mene piilotettuun huoneeseen ja ota plant pot. Tarkista (check) plant pot ja löydät Machine Room Keyn. Lähde tallennushuoneesta ja mene takaisin Moth käytävän läpi ja mene sitten ylös pieniä portaita. Mene oven ohi ja pariovista sisään.

Mene oikealle ja eteenpäin kunnes tulet päässä olevalle ovelle. Mene siitä. Juokse control panelin ohi ja mene seuraavasta ovesta joka on etelässä. Mene eteenpäin ja ota valve handle ja lähde sitten huoneesta. Control panel huoneessa Steve odottaa sinua. Videon jälkeen mene hoitosillan ympäri ja mene ovesta sillan toisella puolella. Mene zombiehäkin ohi ja mene huoneen perää kohti. Ota Green ja Blue herbit jotka ovat lattialla, ja käytä metallin leikkauskonetta leikataksesi valve handlen. Ota Ink Ribbonit ja handgun bullets pöydältä. Nyt sinun täytyy mennä Moth käytävän kautta takaisin päähuoneeseen missä kuljetushihna on.

Mene oikealle ja ovesta joka on pienten portaiden yläpäässä. Kun sinulta kysytään haluatko käyttää Gas Maskia, vastaa yes. Mene vasemmalle ja ylös isoja portaita, sitten vasemmalla ja mene ylös portaita ja käytä valve handlea venttiileihin. Kaasun tulo loppuu. Videon jälkeen juokse takaisin tallennushuoneeseen.

Tyhjennä tavaralistaasi mahdollisimman paljon, lukuunottamatta parannusvälineitä ja Bow Gunia ja sen nuolia (Bow Gun Powder Arrows). Mene takaisin huoneeseen missä Steve ampui Alfredin. Ota Sniper Rifle maasta, ja video alkaa. Kun olet katolla, tutki katon alanurkat niin löydät handgun bulletseja ja First Aid Sprayn. Juokse Steven luokse ja mene alas portaita. Video alkaa...

NOSFERATU

Ensimmäiseksi juokse pois sen luota. Kun olet tarpeeksi kaukana, käytä Sniper Rifleä. Paina L tähdätäksesi, paina sitten R zoomataksesi. Kun saat sen tähtäimeesi, ammu sen sydäntä kunnes ammuksesi loppuvat. Jos se kävelee vielä silloinkin, käytä Bow Gunia. Kun olet hoidellut Nosferatun, video seuraa...

Clairen pelin loppu/Chrisin pelin alku

"Samaan aikaan..."

Autiosaari

Chris on luolassa. Kävele vähän eteenpäin ja ota Green Herb maasta. Kävele vielä vähän eteenpäin niin kohtaat Rodrigon. Videon jälkeen kävele käytävää pitkin kunnes pääset laatikollesi ja kirjoituskoneelle. Ota Ink Ribbons ja Bow Gun Arrows tuolilta, ja tallenna peli.

Mene laatikollesi ja ota Assualt Rifle. Mene laatikon vieressä olevasta ovesta. Kävele eteenpäin ja ota Blue ja Green herbit. Kohtaat seuraavan vastuksesi: Se on Gulp Worm...

GULP WORM

Käytä Assault Rifleä Gulp Wormiin. Juoskentele alueella kunnes Gulp Worm ilmestyy, ja ammu sitä sitten Assault Riflellä. Kun Assault Riflessäsi on noin 67% ammuksia jäljellä, Rodrigo tappaa Gulp Wormin.

Rodrigo antaa sinulle Lighterin jonka Claire antoi hänelle aikaisemmin. Mene takaisin huoneeseen missä tapasit Rodrigon ensimmäistä kertaa. Mene laatikkosi lähellä olevaa käytävää pitkin. Vasemmalla puolellasi olevalla seinällä on pieni patsas. Työnnä kytkin alas, ja näet kaksi submachine asetta. Käytä lighteria patsaan käteen niin saat Dual Submachine Gunsit. Laita nyt Assault Rifle takaisin laatikkoosi ja mene takaisin huoneeseen missä Gulp Worm oli.

Juokse luolan toiselle puolelle ja ota handgun bullets ja Bow Gun Arrows. Mene lähellä olevaan hissiin.

MILITARY TRAINING FACILITY

Hissistä lähdettyäsi tapa zombiet. Kävele keltaisen hissin luokse. Se tarvitsee uuden batteryn. Juokse jeepin takana olevien pariovien luokse ja mene niistä. Paina tankin takana olevaa nappia niin paljastat piilotetun hissin. Ota handgun bullets hissin vierestä ja mene hissillä alas.

Juokse reiän ohi ja ota nurkasta Green Herb, Blue Herb ja Shotgun shells. Mene ovesta joka on nurkan lähellä. Olet tallennushuoneessa. Täällä on Acid Rounds lokerossa, green herb lokeron vieressä, Ink Ribbons kirjoituskoneen lähellä, blue herb planter, ja handgun bullets pöydällä. Tutki pöydän vieressä olevat neljä laatikkoa. Neljäs on lukossa.

Ainoa tapa avata neljäs laatikko on avata kolme muuta oikeassa järjestyksessä. Tässä järjestyksessä:

Sininen (kolmas)

Punainen (ensimmäinen)

Vihreä (toinen)

Ruskea (nyt avoinna)

Joten sinun täytyy avata ensimmäiseksi punainen laatikko (toinen alhaalta), sitten vihreä laatikko (kolmas alhaalta), ja sitten sininen laatikko (ensimmäinen ylhäältä). Jos teit tämän oikein, neljäs laatikko avautuu. Ruskeassa laatikossa on Luger Replicas. Ota ne ja laita ne sitten laatikkoosi. Lähde tallennushuoneesta ja jatkaa matkaa käytävää pitkin.

Löydät patteripakkauksen pariovien läheltä. Kun tutkit ovea hämähäkkejä ilmestyy. Tapa ne nopeasti ja juokse sitten käytävän päähän ja mene hissillä takaisin ylös. Mene taas pariovista ja käytä löytämääsi batteryä keltaiseen hissiin ja mene sitten hissillä ylös. Ylhäällä mene oikealle niin löydät Chemical Storage Keyn ja Alloy Reportin pöydältä. Mene takaisin hissin ohi ja ovesta joka on sillan päässä. Mene käytävää pitkin niin video alkaa. Juokse vähän matkaa talaisin ja mene ovesta vasemmalla puolellasi. Chris näkee Eagle Platen. Jatka eteenpäin ja juokse kivijutskan yli ja mene päässä olevasta ovesta.

Täällä on noin kolme zombia, ja yksi niistä räjähtää kun ammut sitä. Varo ettet tapa itseäsi... Kun olet tappanut zombit ota Side Pack lokerosta. Oven lähellä on Bow Gun Arrows. Lähde ovesta josta tulit ja mene takaisin yli parvekkeen. Mentyäsi ovesta mene hissillä joka on ovea vastapäätä ja mene kerrokseen 1F. Tapettuasi kaksi zombia, mene ovesta Chrisin oikealla. Täällä on kirjoituskone ja jäljennös Military Training Facilitystä. Lue pienoismallin vasemmalla puolella oleva jutska. Se mainitsee päivän 8. joulukuuta. Muista tämä päivä ja mene sitten takaisin hissiin ja kerrokseen B1F.

Viemärit

Olet nyt viemäreissä. Kävele vähän eteenpäin ja tutki seinällä olevaa patsasta Chrisin oikealla puolella niin löydät handgun bulletseja. Mene nyt alas portaita. Portaiden alapäästä löydät Shotgunin seinältä. Ota Ink Ribbonit jotka ovat hyllyn vieressä, ja handgun bullets maasta. Jos olet tallennushuoneen tarpeessa, hyppää veteen, tapa zombie, ja kiipeä sitten käytävään ja ota kaksi red herbiä ja kiipeä tikapuut ylös. Olet nyt käytävässä missä tallennushuone on. Kun olet tehnyt tarvittavat asiat, lähde tallennushuoneesta, mene takaisin alas tikapuita ja mene takaisin viemäreihin.

Labra

Mene ovesta joka on lähellä paikkaa mistä otit handgunin ammukset. Juokse eteenpäin ja mene vasemmalle, ota green herb nurkasta lähellä portaita, ja mene sitten ylös portaita. Juokse ohi tankkien ohi ja tutki control panel joka on pariovien vieressä. Paina nappia. Ota Assault Rifle
bullets siitä missä yksi kapseli meni alaspäin ja mene sitten pariovista.

Juokse vähän eteenpäin ja mene ovesta joka on vasemmalla puolellasi. Mene oikealle ja automaattisista ovista kunnes olet Labrassa. Ota Shotgun shells ja handgun bullets jotka ovat pöydällä, ja blue herb joka on tiskillä ja red herb joka on vastapäisellä tiskillä. Mene sitten Chemical Storage Fridgelle joka on blue herbin vieressä käytä Chemcial Storage Keytä siihen. Kun se kysyy haluatko laittaa lämpötilan, vastaa "Yes". Lämpötila on 10.0 F. Sinun pitää laittaa se 12.8 F. Se tekee Clement E:n siniseksi keltaisen sijaan. Ota Clement E Chemical Storage Fridgestä. Lähde labrasta. Juokse eteenpäin, ja näet maassa jotain kiiltävää. Se on Door Knob. Ota se ja ota käyttöön (equip) joko shotgun tai submachine guns. Kaksi hunteria ilmaantuu... Tapettuasi ne juokse takaisin viemäreihin ja paikkaan mistä löysit Shotgunin.

MILITARY TRAINING FACILITY

Laita Shotgun paikalleen ja mene ylös portaita. Mene hissillä takaisin ylös kerrokseen 2F, tapa zombit ja mene sitten vasemmalle ja käytävän läpi ja ovesta vasemmalla puolellasi. Juokse parvekkeen yli ja varo paikanninta seuraavan huoneen oven yläpuolella. Juokse täysillä huoneen läpi ja mene ovesta ennenkuin se huomaa sinut lasersäteellään. Mene ovesta joka on oikealla. Kävele käytävää pitkin ja käytä Door Knobia oveen.

Mene Chrisin oikealle niin löydät handgun bulleteja, ja mene Chrisin vasemmalle niin löydät Tank Objectin. Mene takaisin hissiin mutta varo paikanninta... Juokse sen ohi kun se on poispäin ovesta, mene sitten ovesta ja yli parvekkeen ja hissiin. Mene hissillä kerrokseen 1F.

Mene vasemmalle mutta varo toista paikanninta. Ajoita taas menosi oikein ja juokse sitten seuraavaan huoneeseen. Laita Tank Object pienoismalliin. Kytkin paljastuu. Mene sen luokse ja ota Turn Table Key ja Secret Passage Note. Juokse takaisin hissin luokse ja mene kerrokseen B1 ja paikkaan missä tappelit Huntereita vastaan ensimmäisen kerran.

Labra

Matkalla ota taas Shotgun. Varo... Videon jälkeen tapa Bandersnatch Shotgunilla.

Kun olet taas paikassa missä kohtasit Hunterit käytä Turn Table Keytä Turn Tableen, ja mene ylös. Ylhäällä kiipeä yhden puulatikon yli ja työnnä se takaisin hissiin niin pitkälle kuin se menee, ja kiipeä sen päälle niin löydät metallilaatikoiden päältä Bow Gun Powderia. Mene seinässä olevasta reiästä ja mene Chrisin vasemmalle. Tapa zombit ja ota Shotgun Shells oven läheltä. Juokse huoneen perälle niin löydät lokeroista Acid Roundeja. Mene seinässä olevasta reiästä ja oikealla puolellasi olevasta ovesta. Kun olet ulkona juokse zombien ohi ja mene vasemmalle ja portista ja mene alas tikapuita.

Tikapuiden alapäässä työnnä kytkintä ylös. Se imee kaasun pois seuraavasta huoneesta. Saatat tarvita Emblem Cardia avataksesi tämän portin. Jos tarvitset sitä, juokse takaisin viemäreihin ja tikapuita ylös ja mene takaisin tallennushuoneeseen ja ota Emblem Card laatikostasi. Kun sinulla on Emblem Card, mene portista. Joko tapa zombit tai ohita ne, mene sitten oikealle ja ylös portaita. Mene ylhäällä olevasta ovesta. Hunter hyökkää kimppuusi. Tapa se shotgunilla ja mene sitten ovesta joka on vastapäätä ovea josta tulit. Juokse tämän huoneen perälle ja ota Handgun bullets hyllyltä, ja ota Clement toiselta hyllyltä. Yhdistä (combine) Clementit. Kävele työpöydän luo ja Chris modifoi aseensa (Glock 17). Mene takaisin tuuletinhuoneen lapi, ja mene takaisin Military Training Centerin päähuoneeseen.

MILITARY TRAINING FACILITY

Lähde päähuoneesta pääpariovien kautta. Tapa kaksi Hunteria, ota Shotgun Shells maasta ja mene sitten vasemmalle ja alas isolla hissillä. Olet nyt tallennushuoneessa. Tallenna peli ja varmista että sinulla on vähintään 3 vapaata paikkaa tavaralistassasi. Lähde työntöoven kautta.

Tapa Hunter. Mene hissillä joka on portin vieressä, mistä juuri tulit. Ylhäällä mene ovesta. Mene sillan yli ja ovesta joka on toisessa päässä. Tässä huoneessa tutki Oil Gauges jotka ovat oven vieressä.

Tässä pulmassa sinun täytyy saada 7 litraa öljyä. Ylimmäisissä kahdessa on 3 ja 5 litraa.

Paina nappia 3:n litran mitan alla kahdesti, ja 6 litraa öljyä menee 10 litran astiaan. 10 litran astiassa pitäisi olla nyt 6 litraa. Siis nyt on: 3 litraa 3:n litran astiassa. 5 litraa 5 litran astiassa. 6 litraa 10 litran astiassa.

Paina nyt nappia viiden litran astian alla yhden kerran. 4 litraa siitä tyhjenee 10 litran astiaan, täyttäen sen kokonaan. Siis nyt on: 3 litraa 3:n litran astiassa. 1 litra jäljellä 5:n litran astiassa. 10 litraa 10:n litran astiassa.

Paina nyt nappia 10:n litran astian vieressä ja se tyhjenee. Siis nyt on: 3 litraa 3:n litran astiassa. 1 litra 5:n litran astiassa. 0 litraa 10:n litran astiassa.

Paina nyt 3:n litran nappia kahdesti ja 5:n litran nappia yhden kerran, ja se tyhjentää tasan 7 litraa 10 litran astiaan. Kolme zombia herää, tapa ne. Ota sitten shotgun shells huoneen nurkasta. Mene takaisin sillalle ja työnnä kytkintä. Mene taas hissillä ja mene toisesta ovesta joka on hissiä vastapäätä.

Mene sillan yli ja tapa Hunter. Mene ovesta joka on toisessa päässä. Ammu zombie niin se räjähtää. Juokse pöydän ympäri ja varo kahta punasilmäistä zombia ja mene ovesta. Tapa Hunter. Tutki välkkyvää control panelia ja laita sähköt pois päältä. Kävele hissin luokse ja ota kaikki kolme proofia. Nyt sinun täytyy mennä takaisin huoneeseen missä on pienoismalli. Tehdäksesi niin juokse takaisin tallennushuoneeseen ja mene hissillä ylös. Kohtaat Sweepereitä. Tapa ne ennen kuin ne koskettavat sinua, ne ovat myrkyllisiä. Mene pääovista ja päähuoneeseen. Juokse toiseen päähän ja mene ovesta. Mene portista ja mene alas tikapuita. Alapäässä mene tuuletinhuoneen läpi ja mene ylös portaita ja mene hissillä kerrokseen 1F. Mene Chrisin oikealle ja päässä olevasta ovesta.

Käytä kolmea proofia laservartioituun kytkimeen. Kun lasereita ei enää ole käännä kytkintä niin piilotetut tikapuut tulevat esille. Ota green herb ja kaksi laatikkoa shotgunin ammuksia ja mene sitten tikapuita alas.

Tapa hämähäkit ja ota sitten Green Herb ja Grenade rounds. Mene alas seuraavia tikapuita ja ota kaksi Green Herbiä ja Blue Herb. Mene vesihuoneeseen. Vedessä on Albinoid ja Eagle Plate. Jos sinulla on tarpeeksi ammuksia, yritä tappaa se ja kun se on kuollut mene veteen ja ota Eagle Plate. Jos ammuksesi ovat vähissä, mene veteen kun Albinoid on kaukana, ota Eagle Plate, ja lähde äkkiä pois... Kun olet saanut Eagle Platen, yhdistä (combine) Combined Clementin kanssa. Sinulla on nyt kultainen Halberd. Mene takaisin huoneeseen missä pienoismalli on ja mene hissillä kerrokseen 2F.

Lähde hissistä ja mene Chrisin vasemmalle ja mene ovesta. Mene keltaisella hissillä takaisin alas ja mene jeepin takana olevista pariovista. Mene hissillä. Olet käytävässä jonka varrella on tallennushuone. Mene sinne ja tallenna peli. Lähde huoneesta ja käytä gold Halberdia oveen Chrisin vasemmalla puolella. Antarktis kutsuu...

ANTARCTIC BASE

Mene Chrisin vasemmalle ja pariovista. Varo... Mene tikapuita alas. Mene pariovien ohi ja alas portaita. Juokse eteenpäin kunnes tulet tallennushuoneen luokse.

Kävele seinässä olevan reiän luokse. Käytä gold Halberdia siihen niin saat Paper Weightin, Ink Ribboneita, ja Alfred's Diaryn. Tallenna peli. Ota Empty Extinguisher laatikostasi ja lähde tallennushuoneesta. Mene takaisin käytävää pitkin ja ylös portaita. Portaiden yläpäässä mene ovesta portaiden vieressä. Löydät handgun bulletseja, Ink Ribboneita ja Grenade roundseja. Lähde huoneesta.

Mene pariovista tikapuiden lähellä ja mene oikealle ja pitkin siltaa ja ovesta sen päässä. Tapa kolme zombia, ja tutki sitten hylly häkin sisällä niin löydät Duralumin Casen ja Shotgun ammuksia. Lähde huoneesta ja varmista että tavaralistassasi on tilaa. Huoneen ulkopuolella paina X:ää päästäksesi pois sillalta jäälle ja mene sitten vähän eteenpäin ja kiipeä ylös sillan toista puolta pitkin. Mene lähellä olevsta ovesta. Täällä on paikannin... Tapa Hunter ja mene sitten pariovista Chrisin vasemmalla.

Mene sinisen valon luo ja paina sitä. Käytä Empty Extinguisheria siihen täyttääksesi sen. Mene hissillä joka on painamasi napin vietessä. Käytä extinguisheria tuleen. Tutki laatikko niin löydät Magnumin (JIPPII!!). Juokse huoneen päähän ja ohjuksien ohi. Käytä Lighteria kaappiin niin se aukenee. Löydät kolme laatikkoa handgunin ammuksia. Mene sitten takaisin ja hissillä takaisin ylös. Tarvitset kohta Octa Valven; näin saat sen: Mene pariovista tikapuiden alla joita kiipesit kun aloitit Antarktiksella taas, ja mene ovesta vasemmalla, kävele jään yli ja kaikkien zombien ohi ja löydät valve handlen putken päältä.

Mene takaisin pariovista joista juuri tulit ja jatka käytävää pitkin missä tapoit Hunterin mutta varo koska siellä on kaksi paikanninta. Mene ovesta käytävän päässä. Mene ovesta joka on suoraan vastapäätä. Mene ovesta oikealla puolellasi. Juokse huoneen perälle vihreän control panelin luokse. Käytä Octa Valve Handlea siihen, ja sulake menee paikalleen. Juokse toiseen nurkkaan niin löydät kytkimen. Paina sitä niin sähköt palaa päälle. Tajuat olevasi tallennushuoneessa. Ota kaksi laatikkoa handgunin ammuksia pöydältä, 2 green herbiä ja blue herb lattialta, ja shotgun shellsit. Ota Ink Ribbonit pöydältä kirjoituskoneen vierestä, ja tallenna peli jos haluat. Lähde huoneesta.

Juokse kulman ympäri zombeja tappaen, ja ota herbit maasta. Tapa loput zombeista mennessäsi seuraavan kulman ympäri ja ota herbit maasta. Mene päässä olevasta ovesta.

Ota shotgun shells ja handgun bullets pöydältä, ja työnnä patsas lattiassa olevan halkeaman päälle niin se putoaa sen läpi. Ota Lab Map patsaasta ja mene sitten punaiseen käytävään. Juokse päähän kunnes tulet tiikeripatsaan luo. Kun kysytään kumman jalokiven haluat ottaa ota vasen, sininen. Patsas kääntyy ja paljastaa Socketin. Ota se, ja laita sitten sininen silmä takaisin ja ota punainen. Se kääntyy taas ja paljastaa Magnum bulleteja. Ota ne ja laita punainen silmä takaisin. Käänny ympäri ja mene takanasi olevaan hissiin.

Juokse eteenpäin. Ota Wing Object ja mene sitten vasemmalle. Ota green herb oven edestä ja mene sitten ovesta. Juokse eteenpäin kunnes tulet pienien portaiden luokse. Mene sitten Chrisin oikealle ja tutki control panelia niin löydät Virus Research Reportin. Mene ylös portaita, mene oikealle ja edessäsi on uusi pulma. Sinulta kysytään haluatko painaa nappia, ja sitten sinun täytyy laittaa symboleita.

Jos tarvitset apua, tsekkaa Paper Weight, ja aloita AA symbolilla, paina sitten vasemmalle kääntääksesi sitä. Tämä on järjestys jossa symboleiden on oltava. Järjestys on: AA, kruunu, sydän, pata. Kun ratkaiset pulman laatikko avautuu. Käytä Paper Weightiä ja Chris laittaa sen laatikkoon. Tutki Alfred, ja saat Alfredin sormuksen (Ring). Katso (check) sitä ja poista ring osa niin että sinulla on pelkkä kivi (stone). Sinulla on nyt Alfredin Jewel. Lähde huoneesta ja juokse toiselle ovelle.

Ota green herb ennenkuin menet ovesta. Tapa zombit ja kävele pöydän luo. Pöydällä on Research Paper. Ota kaksi green herbiä lattialta. Mene toiseen huoneeseen. Ota ammukset pöydältä ja lähde huoneesta.

Mene takaisin hissiin ja mene sillä takaisin ylös. Mene takaisin tallennushuoneeseen missä laitoit sähköt takaisin päälle. Tallenna peli. Jätä shotgun laatikkoosi. Tarvitset sitä myöhemmin. Ota esim. Magnum sen sijaan. Lähde tallennushuoneesta ja mene ovesta tallennushuoneen oikealla puolella. Mene käytävää pitkin ja tapa Sweeper, ja juokse sitten karusellin ympäri ja ota toinen Wing Object maasta. Hyppää veteen ja ota kolmas Wing Object patsaasta. Lähde pois vedestä ja mene pariovista.

Olet nyt ensimmäisen Resident Evilin kartanossa. Mene ylös portaita ja mene ylöspäin, juokse mattoa pitkin kunnes löydät Combat Knifen. Ota se ja mene takaisin alas portaita. Portaiden alapäässä tutkin portaiden alaosa löytääksesi Clairen. Käytä Knifeä vapauttaaksesi hänet. Jos Claire on yhä myrkytystilassa Nosferatun jäljiltä, sinun täytyy löytää seerumi. Jos Claire ei ole myrkytystilassa, hyppää tämän osion ohi...

Näin saat seerumin Clairelle

Mene takaisin hissiin ja mene kerrokseen B1F. Mene huoneeseen mistä löysit tynnyrin josta täytit tyhjän vaahtosammuttimen. Käytä hissiä huoneen perällä. Tapa zombiet, ota seerumi hyllyltä hissin vieressä. Vie se Clairelle.

Kun Claire on kunnossa video alkaa. Sen jälkeen olet taas Claire.

CLAIRE

Kun olet taas Claire, olet yläkerrassa. Ota handgun bullets pöydältä, Red ja Green Herbit lattialta ja Shotgun bullets sohvalta. Mene laatikollesi ja ota shotgun, Duralumin Case, parannustavaroita, ja joko Bow Gun tai grenade launcher. Käytä lockpickiä avataksesi laatikon niin saat ammuksia Magnumiin. Laita ne laatikkoosi. Kävele hyllyn luo ja työnnä sitä niin se paljastaa kuvan. Laita shotgun paikalleen ja juokse seinässä olevan reiän luokse ja ota Flame ja Grenade Rounds. Ota shotgun takaisin itsellesi ja laita se laatikkoosi. Mene toisesta ovesta.

Juokse eteenpäin ja varo... Työnnä keskimmäisiä kabiineja niin löydät Bow Gun Arrowseja. Mene kulman ympäri ja tapa... Työnnä taas keskimmäistä kabiinia niin saat Grenade Roundseja. Mene käytävän päässä olevasta ovesta. Tapa zombie, ja mene sitten ylös ensimmäisiä portaita oikealla puolellasi. Ota Security File, ja kun kysytään haluatko kääntää vipua, sano "Yes". Lasipallo tippuu. Juokse äkkiä ison kivilaatan alle ja nosta lasipallo. Astu laatan varjon alle niin se tippuu, siirry pois alta. Kun se alkaa nousta ylös, juokse varjon keskelle ja valitse Crystal äkkiä. Käytä sitä ja Claire laittaa sen lattialle ja siirtyy itse pois tieltä. Ota Security Card, ja ansa lakkaa toimimasta. Mene takaisin alas portaita.

Mene ovesta joka on sen oven vieressä josta juuri tulit. Käytä Security Cardia kortinlukijaan ja portti avautuu. Mene käytävää pitkin. Videon jälkeen Steve jahtaa sinua. Käänny äkkiä ja juokse käytävää pitkin. Jos teit sen oikein, Steve lyö sinua kahdesti. Jokaisen iskun jälkeen käytä parannusainetta. Kun Steve on iskenyt sinua kaksi kertaa, Claire juoksee portin alta. Videoiden jälkeen olet taas Chris ja taistelet Alexiaa vastaan.

Alexian ensimmäinen versio

Alexia on helppo vastus ensimmäisessä muodossaan jos sinulla on oikea ase. Ensimmäiseksi ota käyttöön Magnum ja juokse poispäin saadaksesi etäisyyttä sillä jos Alexia saa sinusta kiinni peli on ohi, pysyttele etäällä myös tulista. Kun olet tarpeeksi kaukana ammu Alexiaa 5-6 kertaa Magnumilla. Muutaman laukauksen jälkeen Alexia luhistuu mutta nousee taas ylös. Kun Alexia nousee taas ylös, ammu taas Magnumilla, noin 2-3 kertaa, eli yhteensä noin 5-6 kertaa. Huomaa että sinun täytyy ampua sitä useampia kertoja jos olet kauempana siitä. Alexia on lyöty kun liekit hänen ympärillään häviävät...

Tutki portaita niin löydät Alexian Chokerin. Ota se ja tarkista (check) se ja poista kaulakoru osa niin sinulla on Alexia's Jewel. Mene yläkertaan ja käytä sekä Alexian että Alfredin jeweleitä kuvaan. Mene takaisin portaat alas ja pääovista. Juokse takaisin tallennushuoneeseen tallentamaan ja ottamaan Octa Valve ja socket. Lähde tallennushuoneesta ja mene takaisin huoneeseen missä täytit vaahtosammuttimen. Päästäksesi sinne lähde tallennushuoneesta ja mene ulos yläovesta, ja mene sitten vastapäätä olevalla hissillä. Juokse käytävien läpi kunnes tulet pariovien luo.

Kun olet huoneessa mene takahissillä ja kävele lähellä vettä olevan reiän luokse. Yhdistä (combine) socket ja octa valve ja käytä sitä tyhjentämään vesi. Mene alas tikapuita ja ota crane key. Tapa Sweeper ja mene takaisin ylös portaita. Lähde huoneesta ja mene sitten ovesta oikealla puolellasi. Juokse okopin luokse ja käytä crane keytä. Varo hämähäkkiä, kävele jäälle ja juokse riippuvan miehen luokse. Ota jewel, ja juokse sitten takaisin sillalle mistä tulit, ja mene ovesta. Tutki (check) jewel, ja poista sen toinen osa. Nyt sinulla on Alexanderin Jewel. Vie se sinne missä tappelit Alexian kanssa.

Juokse portaat ylös ja käytä Alexanderin jeweliä kuvaan, ja ovi paljastuu. Mene siitä. Tapa zombit ja mene sitten Chrisin oikealle risteyksessä ja mene ensimmäisestä ovesta vasemmalla puolellasi. Olet tallennushuoneessa. Ota Ink Ribbonit, shotgun shells ja First Aid Spray. Pöydällä on Sterile Room Key. Mene koko matka takaisin tallennushuoneeseen. Ota mitä tarvitset ja laita sähköt pois päältä huoneessa olevalla kytkimellä. Mene takaisin sinne missä taistelit Alexiaa vastaan.

Käytä Sterile Room Keytä parioviin jotka ovat oikealla puolellasi kun tulet pääovista. Heitä avain mäjelle ja mene sisään. Mene punaista käytävää pitkin ja kun tulet tiikerin luo ota sen molemmat silmät. Mene takaisin pääaulaan ja ylös portaita ja piilotetusta ovesta.

Tapa zombit ja mene sitten taas vasemmalle risteyksestä ja mene käytävää pitkin kunnes löydät green herbejä. Ota ne jos voit, ja mene sitten ovesta joka on herbejä vastapäätä. Mene sängyn vieressä olevan patsaan luokse ja mene sen läpi. Mene music boxin luo ja laita red jewel siihen, pysäytettyäsi sen ensin. Ota Music plate, ja mene takaisin pyörivästä ovesta. Käytä blue jeweliä music boxiin ja se avautuu. Laita Music Plate siihen. Käytä tikapuita ja mene yläkertaan.

Mene pöydän luo ja ota Dragonfly object. Ota green herbit huoneen nurkasta ja lähde sitten takaisin ovesta mistä tulit piilotetusta kuvasta. Kun olet ovella älä mene siitä. Sen sijaan mene pariovista jotka ovat vasemmalla. Ota CODE: Veronica report ja green herbit. Mene hissillä alas. Alhaalla paina välkkyvää sinistä nappia ja saat Wing Objectin. Yhdistä (combine) kaikki neljä objectia Dragonfly objectin kanssa. Mene takaisin ylös hissillä ja mene suoraan ja ylös portaita ja ylhäällä olevasta ovesta.

Jos menet oikealle etkä suoraan, löydät huoneen missä laatikkosi on. Ota tulivoimaa... Ota Sub-machine aseet ja Magnum ja parannusvälineitä. Varmista että sinulla on ainakin yksi vapaa paikka tavaralistassasi. Lähde huoneesta ja mene käytävän päähän, nurkan ympäri, ja yritä mennä ovesta.

Videon jälkeen saat filen. Tarkista (check) se, niin saat security cardin. Juokse polkua pitkin ja mene päässä ylös portaita. Juokse oven luokse. Käytä Gold Dragonflytä siihen ja mene sisään. Tapa zombiet ja kiipeä sitten päässä olevia pieniä tikapuita. Mene Control Panelin luo ja käytä Security Cardia. Turvakoodi on VERONICA. Kun hälytys menee päälle lähde huoneesta. Tapaat Clairen ja kohtaat loppuvastuksen.

Alexian toinen muoto

Alexian toinen muoto on pelin vaikein vastus. Ota ensiksi käyttöön (equip) Submachine guns ja ammu sitä niin paljon kuin voit. Juoksentele ympäriinsä. Parin osuman jälkeen käytä parannusvälinettä. Tee näin kunnes sinulta loppuu ammukset tai kärsivällisyys. Ota esiin Magnum ja ammu Alexiaa kunnes se melkein kuolee ja video seuraa. Ota Linear Launcher. Odota kunnes Alexia pysähtyy ja tähtää sitten R:llä ja zoomaa L:llä. Ammu kunnes osut. Ammu vaan, siinä on loppumattomat ammukset. Kun osut kerran, peli on ohi!

5 kommenttia:

  1. No niin. Aika näppärät ohjeet kylläkin.
    Pelasimme kyllä asiat ja kohteet hieman eri järjestyksessä.

    VastaaPoista
  2. Olen tehnyt noi kaikki asiat pelissä joskin hieman eri järjestykses. Silti olen saanut arvioksi vain parhaimmillani D:n.
    En tajua miten pitäs pelata läpi että saisin korotettua tasoa.
    En ole esim. kuollut montaa kertaa.

    VastaaPoista
  3. Vähän tää peli on vaikee verrattuna vähän uudempiin ressoihin esim resident evil remake siinä tarttee mennä peli läpi normalilla tai hardilla alle kolmessa tunnissa ja kuolemien tai tallennusten määrällä ei ole väliä niin saa s rankin veronicassa jos haluu s rankin nii ei saa tallentaa tai kuolla kertaakaan ja ei saa käyttää yhtään first aideja ja lisäksi peli pitää läpäistä alle kahdessa ja puolessa tunnissa

    VastaaPoista
  4. Saatanan mothit, en tiiä oonko vaan niin paska pelaa vai onko ne niin vaikeita. Mut en ainakaa enää koskaa jää niitä ampumaa ko aina ne saa mut poisonil ja joka kerta ne respawnaa takas ko menee huoneesee

    VastaaPoista
  5. Miten sain A-rankin :
    -Vedin pelin läpi 4h 20min
    -En käyttänyt First Aid Sprayta
    -Tallensin vain kerran (Tyrant taistelun jälkeen)
    -Skippasin KAIKKI cut-scenet

    VastaaPoista