Viholliset

Zombie

RND: Zombit ovat vaikeampia vastuksia kuin RE2:ssa, ne muistuttavat vaikeusasteeltaan enemmän alkuperäisen RE1:sen zombeja. Ne voivat nousta ylös jopa kaksi kertaa ja jotkut niistä ovat nopeampia kuin muut. Säästääksesi ammuksia on parempi tappaa zombit jousipyssyllä ja normaaleilla nuolilla. Ase on todella huono (huonompi kuin pistooli ja paljon huonompi kuin RE2:n jousipyssy), mutta se on nopea. Pelissä on myös erikoiszombeja joiden silmät kiiltävät, ne ovat vähän vaikeampia vastuksia kuin muut zombit.

Bella: Mielestäni zombit eivät ole sen vaikeampia vastuksia kuin muissakaan Ressa-peleissä. Alussa on kyllä vaikeaa kun ammuksia ei ole, ja paha juttu on sekin että usein zombeja tulee yhtäaikaa monelta suunnalta. Jotkut zombit ovat vaikeampia ja nopeampia kuin toiset, mutta kyllä nekin kurissa pysyvät. Zombien ampumiseen kannattaa käyttää pistoolia, ja jos ammukset loppuvat nuolipyssyn tavallisia nuolia.

Koira

Bella: Koirat sen sijaan vaikuttavat vaikeammilta vastuksilta kuin muissa Ressoissa. Yhden koiran tappamiseen menee tuhottomasti ammuksia - ja aikaa, koska ammuksella on tehoa vasta kun koira murisee. Sanoisinkin että yhtäkään koiraa ei kannata jäädä ampumaan, karkuun vaan...

Gulp worm

RND: Gulp wormia ei ole pakko tappaa, ei ainakaan kun pelaat Clairena. Kun olet Chris sen tappaminen on hyödyllistä, koska silloin pelastat Rodrigon ja hän antaa Chrisille takaisin tämän sytkärin. Gulp worm ei ole paha vastus, sinun täytyy vain juosta välttääksesi sen hyökkäykset ja ampua silloin kun siihen on mahdollisuus. Voit tappaa sen käsiaseella, ammuksia menee paljon ja kärsivällisyys on tarpeen.

Bella: Gulp wormia ei tosiaankaan tarvitsee tappaa kuin Chrisinä pelatessa. Se ei ole paha vastus...

Bandersnatch

RND: Uusia, vaarallisia vihollisia Ressa-peleihin... En pidä näistä koska ne aina onnistuvat satuttamaan minua. Vertaan niitä huntereihin, koska ne ovat samanlaisia. Ne kävelevät hitaasti mutta hyökkäävät nopeasti. Ne voivat lyödä sinua matkankin päästä pidentämällä käsivarttaan. Ne voivat myös tarttua päähäsi isoimmalla kädellään ja se sattuu, paljon... Bandersnatchit ovat hiukan pahempia vihollisia kuin hunterit, mutta vain hiukan.

Bella: Pelkäsin näitä otuksia etukäteen, mutta aivan turhaan. Ne ovat aika hitaita ja sopivasti mutkittelemalla niiden iskut pystyy väistämään helposti. En tappanut pelatessani kuin yhden Bandersnatchin, sen ensimmäisen. Kaikkia muita juoksin karkuun. Ammuksia ei kannata näihin tuhlata...

Hämis


Bella: Code Veronicassa on hämiksiä niinkuin muissakin Ressoissa. Ja kuten aina, niihin on turha tuhlata ammuksia...

Moth

Bella: Nämä ovat TODELLA ärsyttäviä vihollisia! Näitä ötököitä on Antarktiksella. Ne tarttuvat selkääsi kiinni ja myrkyttävät sinut. Pidä varasi ja ammu ne!! Muuten olet poisonilla yhä uudelleen ja uudelleen. Blue herbit ovat todella tarpeeseen Antarktisella!

Albinoid

RND: Albinoid ei ole vaikea vastus mutta sen kanssa täytyy olla varovainen koska se voi antaa sinulle sähköiskun ja se sattuu. Ensimmäisen kerran näet Albinoidin kun olet Clairena Training Military Centerin huoneessa, se tappaa tutkijan. Myöhemmin Claire menee siihen huoneeseen ja Albinoid on siellä mutta se on vielä pieni. Clairen täytyy kuitenkin varoa koska otus voi antaa sähköiskun. Myöhemmin Chris näkee Albinoidin, ja tällä kertaa se on iso. Se on vettä täynnä olevassa uima-altaassa. Jos Chris menee altaaseen hän voi saada vaarallisen sähköiskun. Uima-altaassa on sininen emblem. Voit ottaa riskin ja mennä uima-altaaseen tappamatta Albinoidia ammuksia säästääksesi ja yrittää ottaa emblemin, mutta saat yhden tai kaksi sähköiskua. Jos sinulla on tarpeeksi ammuksia voit tappaa Albinoidin ampumalla sitä altaan vierestä niin säästyt sähköiskuilta. Noin 10 haulikon laukausta riittää.

Bella: Älä tee samaa virhettä kuin minä... Tuhlasin kaikki ammukseni vesialtaassa olevaan albinoidiin, eikä se silti kuollut. Olinkin sitten kusessa Antarktiksella ilman ammuksia... Älä ammu vesialtaassa olevaa albinoidia, vaan mene suosiolla hakemaan emblem. Saat pari sähköiskua, mutta ei niistä paljoa vahinkoa tule.

Nosferatu

RND: Nosferatu on Alfredin ja Alexian isä ja aika paha vastus. On tärkeää että Claire ottaa Alfredin kiväärin koska sen avulla voit tappaa Nosferatun paljon helpommin. Kiväärillä voit tähdätä 1st person-näkökulmassa. Sinun täytyy ampua Nosferatun sydäntä niin se kuolee. On vaikeaa osua Nosferatun sydämeen sumun vuoksi ja siksi että jos Nosferatu on lähelläsi, se iskee sinua lonkeroillaan ja myrkyttää sinut (se saa Clairen yskimään). Nosferatu on vaikea vastus koska jos se iskee sinua kovasti, saatat liukua lattiaa pitkin, tippua ja kuolla. Toinen ongelma on se että siniset yrtit eivät auta Nosferatun myrkkyyn. Ilman Alfredin kivääriä Nosferatu on vaikea tappaa. Tarvitset paljon ammuksia ja sinun täytyy välttää sen lonkeroita ja myrkkyä. Sumu ei auta siinä yhtään.

Bella: Käytä Nosferatun ampumiseen Alfredin Sniper Rifleä. Jos ammukset loppuvat, käytä nuolipyssyn parempia ammuksia. Tärkeintä on heti taiston aluksi juosta mahdollisimman kauas ja sitten vaan ampua. Sumun vuoksi tähtäys on vaikeaa... Ammu sydäntä.

Sweeper

Bella: Kehittyneempi versio hunterista (tavallisiakin huntereita on pelissä!). Tämä versio on kuulemma myrkyllinen, joten ammu se ennen kuin se ehtii koskea sinuun.

Tyrant

RND: Claire kohtaa Tyrantin kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran silloin kun Claire lähtee Training Military Centeristä. Tyrant on samanlainen kuin muutkin tyrantit Ressa-peleissä. Se on vaikea tappaa ja sen hyökkäkset ovat erittäin vaarallisia. Kohtaat Tyrantin toisen kerran lentokoneessa Steven lentäessä sitä. Koneessa sinun täytyy olla varovainen, sillä jos Tyrant saa ahdistettua sinut nurkkaan, se voit tappaa sinut helposti kahdella iskulla, vaikka energiasi olisi täynnä. On tietty tapa tappaa Tyrant, mutta siihen menee aikaa. Voit painaa nappia ja käyttää niin laatikkoa Tyrantin työntämiseen koneesta. Sinun täytyy tehdä tämä kolme kertaa, mutta menee aina aikaa ennen kuin nappia voi painaa uudelleen, ja sillä välin sinun täytyy selvitä Tyrantista.

Bella: Ensimmäisellä kerralla tyrant on helppo vastus. Senkun pysyt paikallasi ja ammut nuolipyssyn paremmilla ammuksilla, niin tyrant ei pääse lähellekään sinua. Toisella kerralla onkin sitten jo vaikeampaa... Tavoitteenasi on painaa nappia kolme kertaa ja pysyä elossa laatikon latausajat. Ammu nuolipyssyn paremmilla ammuksilla ja paina aina nappia heti kun se on valmis.

Alexian ensimmäinen muoto

RND: Tapaat Alexian Chrisinä ollessasi, ja sinun täytyy toimia nopeasti tai palat ja kuolet heti. Alexia kävelee kohti Chrisiä ja jos Alexia koskettaa Chrisiä, Chris kuolee. Alexia myös heittää tulta niin että Chris on loukussa. Alexia on vaikea pomo, joten tarvitset paljon ammuksia sen tappamiseen.

Bella: Ensimmäinen Alexia on helppo vastus. Pysy kaukana siitä ja ammu magnumilla.

Alexian toinen muoto
RND: Alexialla on kaksi muotoa. Toisessa muodossaan Alexia lentää kuin sudenkorento. Alexia heittää tulta Chrisin päälle. Sen lisäksi että tuli satuttaa Chrisiä se myös estää Chrisiä liikkumasta ja se on ärsyttävää. Harjoittelun avulla tulen pystyy välttämään. Kuitenkin vaikeinta tässä taistossa on Alexian tappaminen. Voit tehdä sen rocket launcherilla. Alexia liikkuu koko ajan ja aina kun ammut sitä, siksi taisto on todella vaikea.

Bella: Itse asiassa Alexialla on minun laskujeni mukaan aika monta muotoa... Kun Alexia on Clairen kimpussa, joudut ampumaan sitä vähän että Claire pelastuisi. Sitten onkin vuorossa vaikeampi taisto... Alexia on iso möykky joka syöksee kimppuusi pienempiä ötököitä. Jos pienet ötököt estävät sinua ampumasta Alexiaa, ammu ne alaspäin tähdäten. Ammu Alexiaa Submachine gunsilla. Itse en ehtinyt edes ottaa käyttöön magnumia kun Alexia jo "kuoli". Viimeinen taisto käydään Chrisin ja lentävän Alexian välillä. Ota linear launcher, tähtää ja ammu. Osuminen on vaikeaa, koska Alexia on nopea ja heittää tulta päällesi. Mutta yksi osuma riittää...

Tekstit kirjoittivat: RND ja Bella

17 kommenttia:

  1. Aika samanlaisii ku muissaki mut hyvii on ja TAAS se tyrant on siellä !! eikä xD

    VastaaPoista
  2. Tyrantin pudottamiseen lentokoneesta laatikolla riittää yksi kerta. Itse ainakin sain sen ekalla laatikkonapin painamisella alas.

    VastaaPoista
  3. Miks tuol ei oo Alexian oikeeta muotoo sitä 2. 2 muoto on se möykky ja toi sudenkorento on 3

    VastaaPoista
  4. Tyranti on aika paha vastus tiputtaa lentokoneesta, jollei ole paljon panoksia...

    VastaaPoista
  5. Jep mutta voit (ehkä) vältää sen iskuja juoksemalla ja käytät vähän panoksia että vältyt sen juoksemis hyökäyksiltä.

    VastaaPoista
  6. alexian eka muoto ja tyrant... ne sopis yhtee!!!

    VastaaPoista
  7. kun tyrant tulee lentokoneeseen kannattaa käytää vihreitä kranaatinheittimen ammuksia ne hidastavat sitä tosi paljon

    VastaaPoista
  8. noista sweeppereistä ois voinnu kertoo vähän enemmän koska ne on ihan helvetin pahoja ensinnäkin ne on aika vahvoja kun ampuu magnumilla niihen menee kolme kutii ja ak ei ees pysäytä niitä ne vaa juoksee päin eli ak ja magnum ovat pelin parhaat aseet nii muilla aseilla ei kannate ees yrittää ja sitte ne on kans ihan helvetin tappavia niitten hyppy isku joko tappaa tai aiheuttaa dangerin ja niiden ekasta kosketuksesta tulee poison ja lisäksi niillä on usein kaveri mukana

    VastaaPoista
  9. ei ne sweepperit ny mitää kuolemattomia ole, koin haulikon hyväksi niiden tappamiseen. Joku vois kirjottaa aseista tänne. En edes huomannut mitä eroa on kun clockin modifiettaa.

    VastaaPoista
  10. Joo mulla ois kysymys noista aseista nimittäin mp-100p kun sit check siin lukee This handgun enables precise rapid shooting with little recoil eli suomeks sanottuna ymmärsin et sen saa ampumaan jotenkin sarjatulta mut miten?

    VastaaPoista
  11. Tyrant on helppo vastus, jos tietää miten sen tappaa :
    -Kun se hyökkää, kun olet matkalla lentokoneelle ja Tyrant rynnii portin läpi käytä kranaatin heitintä tai varsijousta paremmilla ammuksilla,kun se tippuu polviltteen tai "kuolee" rynni ohi
    -Lentokoneessa yritä saada Tyrant pysymään laatikon edessä(mieluiten luukun reunalla) ja ammu siihen kaikki kranaatin heittimen/varsijousen paremmat ammukset(itse käytin magnumia ja varsijousta). Tyrantin tippumiseen vaikuttaa muutama seikka : Tyrantin kärsimä vahinko(damage) ja kuinka lähellä Tyrant on luukun reunaa.

    VastaaPoista
  12. Lentokoneen tyrantti on helppo tappaa ammu vaan kranaatinheittimellä eka kolme kertaa BOW panoksilla ja sitte Kuus kertaa acik panoksilla ja painat nappia... kokeile

    VastaaPoista
  13. Nuo koirat osaa olla ihmeen helppoja vastuksia, kun kerran ampuu aseella ne maahan ja sitten puukolla huitoo ne kuoliaaks niiden pötkötellessä :D

    VastaaPoista
  14. Ja vitut tosta tyrantin nappi jutusta mä jouduin painamaan nappia kuus kertaa että se putos!

    VastaaPoista
  15. Nosferatu on varmaan ollut jonkun vanki kun sen kädet ja silmät on sidottu.

    VastaaPoista
  16. Alexsia on vähä laihtunu tosa sudenkorento muodossa;)ja miks tuolla ei kerrota Steve Burnsiden hirviö muotoa?

    VastaaPoista