Henkilöt

Claire Redfield

Claire ei ole vain tavallinen yliopisto-opiskelija joka tykkää moottoripyöristä. Hän meni Raccoon Cityyn löytääkseen veljensä Chrisin, joka oli kadonnut kummissa olosuhteissa. Mutta lähes heti hän joutui osalliseksi Umbrellan juonimiin tapahtumiin. Claire lyöttäytyi yhteen alokaspoliisi Leon S. Kennedyn kanssa. Yhdessä he onnistuivat pakenemaan kaupungista. Kolme kuukautta myöhemmin Claire suuntaa Eurooppaan seuratessaan vihjeitä Chrisin olinpaikasta. Mutta pian Umbrella ottaa hänet kiinni ja siirtää hänet yhtiön vankilaan kaukaiselle saarelle.

Chris Redfield

S.T.A.R.S.:in jäsen Chris on vahva jätkä jolla on rautainen tahto ja teräksinen kroppa. Hän on hyvä tuliaseiden käsittelyssä. Selvittyään kartanon tapahtumista hän lähti Eurooppaan tiimikavereidensa kanssa saadakseen selville totuuden.

Steve Burnside

Vaikka Steve on nuori ja usein uhkarohkea, hän on hyväsydäminen poika. Steve otettiin vangiksi yhdessä isänsä kanssa ja pidettiin Umbrellan vankilassa kaukaisella saarella. Stevellä on pahoja tuntemuksia perhettään kohtaan, syy tähän on epäselvä. Tuntemattoman organizaation vankilaratsian aikana Steve pakeni kaaoksessa. Steve tapaa Clairen ja heidän seikkailunsa alkaa.

Albert Wesker

Wesker on kaksinkertainen petturi. Hän johti S.T.A.R.S.:in jäsenet ansaan työskennellessään Umbrellalle. Mutta se oli vain osa juonta jonka hän oli suunnitellut Umbrellaa vastaan. Nyt Wesker työskentelee jollekin muulle. Hän ei ole sama Wesker jonka Chris tunsi...

Alfred Ashford

Alfred on ollut Umbrellan johtaja jonkin aikaa. Hänen puheistaan selviää miksi yhtiö on niin kiero. Alfred on egomaanikko äärimmäisyyksiin asti. Hän kasvoi erittäin yltäkylläisissä oloissa ja odottaa maailman tanssivan hänen pillinsä mukaan. Alfred kaipaa siskoaan Alexiaa... melkein liian paljon.

Alexia Ashford

Alfredin kaksoissisar Alexia on mysteerinen hahmo. Jotkut väittävät nähneensä hänet Ashfordin kartanossa, mutta kukaan ei ole ollut hänen lähellään vuosiin. Ei kukaan muu kuin Alfred. Mitä salaisuuksia on kätkettynä noiden silmien taakse? Monia. Löydätkö ne kaikki ja saatko selville totuuden?

Rodrigo Juan Raval
Rodrigo työskentelee Umbrellalle. Äskettäin hän otti Claire Redfieldin kiinni ja toi hänet Rockfort Islandille. Viimeaikaiset tapahtumat ovat tosin saaneet hänen miettimään toimiaan. Mr. Raval haluaisi ennen muuta mennä kotiin. Ehkä hän ei enää pääse sinne, mutta hän yrittää tehdä niinkuin on oikein ja vapauttaa Clairen.

2 kommenttia:

  1. Tässä pelissä Weskerin tukka näyttää höhlältä mutta kumminkin aika hyvin se on tehty

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoisin ressapeli ikinä!

    VastaaPoista